Real Uniónek 1-0 galdu du SD Logroñésen aurka

Real Uniónen porrota Las Gaunasen, SD Logroñés irundarrak baino gehiago izan den partidan. Etxekoak hasieratik hasi dira agintzen, Irazusta berriz ere jokalari unionistarik onena izan delarik. 3. minutuan, SD Logroñésen lehen jaurtiketa ate aurrean, Emilio, area kanpotik, Real Unióneko kapitainaren geldiketa on batekin. 15. minutuan, berriz ere Irazustak esku salbatzaile bat sartu du Unzuetaren jaurtiketan, eta Aramburuk kornerrera bidali du. Lehen berrogeita bost minutuek irundarren aukera bakarra utzi dute, Santosek ezkerrez egindako jaurtiketa behartu bat, atezain errioxarraren eskuetan amaitu dena. Hurrengo jokaldi arriskutsuan iritsi da SD Logroñésen gola, Samanesek egindakoa, Irazusta gaindituz ezker hankarekin gurutzatutako jaurtiketa batekin. 38. minutua zen.

Real Uniónen minuturik onenak bigarren zatia hasi bezain laster iritsi dira. 50.ean, Luquek, areaz kanpotik, Lario probatu du. Eta 53.ean Seguínek, aldageletatik igarotzean Parada ordezkatu duena, berdinketaren gola izan du, baina bere burukada, Santosen erdiraketa batera, gora joan da. Aulkia mugitu du Real Unióneko entrenatzaileak, eta Oyarzun, Chan eta Jon Ander zelairatu ditu berdinketa bilatzeko, baina SD Logroñések ondo eutsi dio partidari eta ia ez du arrisku aukerarik jaso. Azkena talde irundarrarentzat, 85. minutuan, Oyarzunek jaurtitako falta bati esker. Ez Montorok ez Azkuek ez dute errematatzea lortu.

Datorren igandean, 12:00etan, Stadium Galen, CE Sabadellen aurkako partida, jaitsiera postuak saihesteko lehian aurkari zuzena.